Wanneer is huiswerkbegeleiding nodig?

Heeft uw ook kind moeite bij het effectief maken van huiswerk? Blijft die stapel huiswerk alleen maar groeien en komt uw kind niet meer toe aan het leren voor andere vakken? Dat is natuurlijk lastig, maar er is een oplossing: huiswerkbegeleiding van StudyWorks. De huiswerklast wordt op veel scholen ieder jaar flink opgehoogd. Daarmee blijven leerlingen wel actief bezig met de stof, maar het is natuurlijk nog maar de vraag of ze hier ook actief mee leren. Bij StudyWorks garanderen we dat uw kind weer het hoofd kan bieden bij het maken van het huiswerk, en daarmee ook voorbereid wordt op de volgende toets. Zo wordt school weer iets om naar uit te kijken en blijft er meer tijd over voor belangrijkere én leukere dingen.

Wie geeft de huiswerkbegeleiding van StudyWorks?

De huiswerkbegeleiding van StudyWorks wordt gegeven door ons team van enthousiaste en ervaren bijlesgevers. Iedere leerling krijgt bij ons een persoonlijke bijlesgever aangewezen met wie ze het huiswerk effectief zullen aanpakken. Onze bijlesgever en uw kind vormen samen een team. De doelstellingen van dit team: de huiswerklast verlagen, betere cijfers krijgen en weer met goede moed naar school gaan. Met behulp van een persoonlijk leerplan en de schoolboeken van uw kind gaat de bijlesgever uw kind ondersteunen met het maken van het huiswerk. Zij geven tevens handige tips en vaardigheden mee zodat uw kind in de toekomst zelf het huiswerk aan kan.

Alle onze bijlesgevers zijn intern bij StudyWorks opgeleid en weten hoe ze uw kind het best kunnen helpen met het schoolwerk. De bijlesgevers van StudyWorks zijn beschikbaar in heel België, zodat ook bij u aan huis goede begeleiding plaats kunt vinden. Bij StudyWorks vinden we dat er prettige sfeer moet zijn tijdens de huiswerkbegeleiding. Huiswerk maken met een vertrouwd persoon is immers prettig en ook nog eens effectief. Wanneer u uw kind aanmeldt voor huiswerkbegeleiding van StudyWorks kunnen wij al binnen twee dagen  goede bijlesgever vinden. Ook voor speciale leerwensen of bijzondere omstandigheden hebben wij bijlesgevers, die geschikt zijn om hier mee om te gaan. Ervaar ook de voordelen van de leuke en effectieve huiswerkbegeleiding van StudyWorks. U kunt meer te weten komen over onze diensten door op onderstaande knop te drukken.

Huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining - wat is het verschil?

Iedere leerling heeft andere steun nodig bij het schoolwerk. StudyWorks biedt daarom verschillende vormen van ondersteuning aan voor alle leerlingen. Ieder kind heeft een andere leerwens. Bij moeite met het maken en overzien van het huiswerk is huiswerkbegeleiding de juiste keuze voor uw kind. Hierbij helpt de bijlesgever bij het effectief inplannen van het huiswerk en het motiveren van uw kind om door te blijven gaan met leren. StudyWorks biedt bijles aan huis voor alle scholieren die moeite hebben met één of meerdere vakken. De bijlescoach geeft hierbij persoonlijke begeleiding dat dieper ingaat op de lesstof. Ten slotte geven onze bijlesgevers ook examentraining, bedoeld voor alle scholieren die binnenkort de examens moeten doen. Hierbij komen handige tips aan bod waarmee de grote hoeveelheid leerstof- en vaardigheden effectief geleerd kan worden.

Bij StudyWorks bieden we verschillende diensten voor iedere leerwens. Maar afgezien van de inhoud zijn ze nagenoeg gelijk aan elkaar. Waar uw kind ook behoefte aan heeft, bij StudyWorks is hij of zij verzekerd van een persoonlijke en prettige bijlesgever. Deze neemt niet alleen leerstof mee in de aanpak, ook de motivatie van uw kind vinden wij belangrijk. Op deze manier wordt leren leuk en heeft hij of zij hier ook in de toekomst veel aan. Bij StudyWorks rekenen wij niet meer voor één van onze services dan de ander: leren staat immers centraal. Al onze diensten zijn ook online te volgen. Bij online huiswerkbegeleiding, online bijles en online examentraining krijgt uw kind dezelfde persoonlijke ondersteuning, maar dan via het internet.

Hoe werkt StudyWorks?

Stap 1Meld u aan

Neem contact met ons op en vertel ons waar wij uw kind mee kunnen helpen. Wij gaan daarna direct op zoek naar een geschikte coach.

Stap 3 Hogere cijfers

Door de persoonlijke en kwalitatieve bijlessen van onze coaches gaat uw kind vooruit en komen de hogere cijfers in het zicht!

Stap 2Coach gevonden

Na het vinden van een coach, plannen we gezamenlijk de eerste bijles in. De coach kan vaak uw kind een paar dagen later al helpen!

Een greep uit onze succesverhalen

Lucas (12)

Lucas zat in zijn eerste leerjaar toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima, maar zijn zwakke punt lag bij natuurwetenschappen. Veel leerlingen struikelen bij dat vak, maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van StudyWorks. Wij koppelden Lucas online aan coach Julie, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke natuurwetenschappelijke fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Julie online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te halen naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen aan anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Julie voor haar geweldige inzet!

Lisa (14)

Lisa zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar haar tweede leerjaar met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Lisa het iedere dag weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar het derde leerjaar. Ze had een druk schema met hockeytraining, paardrijden en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Lisa in contact met coach Jonas, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Jonas bijles aan Lisa en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van de Franse taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een mooie 7,5 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Lisa, en natuurlijk de grootste dank aan coach Jonas!

Wat vinden andere ouders?

Martin JacobsVader van Lucas, Antwerpen
Read More
"De bijlescoach van Lucas heeft ons aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze zoon had erg veel moeite met het vak chemie en haalde telkens onvoldoendes. Na 3 bijlessen van bijlesdocent Pepijn haalde hij voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Pepijn heeft het super gedaan!"
Nienke WillemsMoeder van Alice, Brasschaat
Read More
“Mijn dochter (Alice) heeft sinds een tijdje bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het fijn dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de bijlesdocent van Alice precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan ervan op aan gaan dat het schoolwerk goed gedaan wordt.”
Gabriel PeetersVader van Noah, Gent
Read More
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon (Noah) een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een ervaren bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Previous
Next

Neem vrijblijvend contact op

Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.