Wanneer is online bijles nodig?

Bijles aan huis helpt iedere dag weer veel scholieren in gans België. Maar niet iedere leerling heeft de mogelijkheid om mensen thuis te kunnen ontvangen. En sommige leerlingen vinden het eenmaal prettiger om digitaal te kunnen leren. Gelukkig bestaan er online tools om elkaar vanop afstand te ontmoeten. Daarom bieden we bij StudyWorks online bijles aan, waarmee iedere leerling lekker vanuit de luie zetel kan leren voor het schoolwerk.

Online bijles en ‘gewone’ bijles aan huis verschillen bij StudyWorks vrijwel niet. Uw kind krijgt namelijk bij online bijles ook een persoonlijke bijlesgever toegewezen. De communicatie tussen uw kind en onze bijlesgever wordt gemakkelijk in ons speciale leerportaal en alle tools zijn hier voorhanden om samen huiswerk te maken en aantekeningen te delen.

Dat maakt de online bijles van StudyWorks net zo effectief als onze reguliere bijles aan huis. Ook van een afstand kan uw kind ondersteund en gemotiveerd worden voor school door een leuke en ervaren bijlesgever.

Wie geeft de online bijles van studyworks?

StudyWorks beschikt over vele bijlesgevers in heel België. Wij zien onze bijlesgevers het liefst als een soort coaches. Waarom? Een coach is een essentieel onderdeel van een team, en een team bestaat uit mensen die elkaar ondersteunen. Onze bijlesgever en uw kind vormen ook een team. Het doel dat dat team zal bereiken is het verbeteren van de schoolcijfers van uw kind en het aanleren van een betere werkhouding. Het belangrijkste doel is echter het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en motivatie op school. 

Bij online bijles hoeven we bij het zoeken naar geschikte bijlesgevers geen rekening te houden met uw woonplaats. Dit zorgt ervoor dat wij op korte termijn de beste bijlesgever voor uw kind kunnen vinden en dat de afspraken sneller ingepland kunnen worden. Onze bijlesgevers zijn specialisten in hun vakgebied en beschikken ook over goede computers, microfoons en camera’s. Zo kunnen zij hun kennis over wiskunde, Frans of chemie gemakkelijk met uw kind delen. Ook hebben zij allemaal een training doorlopen zodat ze effectief kunnen inspelen op de leerbehoeftes van uw kind. Ieder kind krijgt een persoonlijke aanpak bij de bijles, en zo kan StudyWorks iedere leerling helpen bij het halen van hogere cijfers. Ook bij speciale leerwensen of bijzondere omstandigheden hebben wij bijlesgevers die geschikt zijn om daarmee om te gaan.

Bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Wat is het verschil?

Bij StudyWorks bieden we verschillende vormen van leerondersteuning aan. Ieder kind leert op een andere manier en heeft een unieke leerwens. Daarom maken wij iedere vorm van ondersteuning beschikbaar. StudyWorks biedt zowel (online) bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan. Maar wat is de beste keuze voor uw kind?

Bijles aan huis is voor alle scholieren die moeite hebben met een bepaald schoolvak en hier persoonlijke ondersteuning nodig hebben. De leerstof wordt opgedeeld in stukken en daarna stapsgewijs doorgenomen. Als uw kind moeite heeft met overzicht houden op het huiswerk is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Dan helpt onze bijlesgever bij het slim inplannen van de werklast en het begrijpelijk maken van de leerstof. Als uw kind het aankomende eindexamen vreest, is examentraining van StudyWorks de juiste optie. Dan wordt er, afhankelijk van het schoolvak, een plan van aanpak gemaakt en worden examenonderwerpen extra onder de loep genomen. Maar afgezien van de inhoud zijn bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining bij StudyWorks bijna hetzelfde. Wij rekenen dan ook geen aparte tarieven voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining.

Uw kind krijgt in ieder geval de persoonlijke leerbegeleiding van een leuke en ervaren bijlesgever. Welke dienst u ook kiest, u betaalt hetzelfde tarief voor onze verschillende diensten. Al onze diensten kunnen ook online plaatsvinden. Bij online bijles, online examentraining en online huiswerkbegeleiding krijgt uw kind dezelfde persoonlijke ondersteuning, maar dan via het internet. Waar uw kind ook voor kiest, StudyWorks biedt op elk moment persoonlijke en plezante begeleiding!

Hoe werkt de online bijles van StudyWorks?

Stap 1Meld u aan

Neem contact met ons op en vertel ons waar wij uw kind mee kunnen helpen. Wij gaan daarna direct op zoek naar een geschikte coach.

Stap 3 Hogere cijfers

Door de persoonlijke en kwalitatieve bijlessen van onze coaches gaat uw kind vooruit en komen de hogere cijfers in het zicht!

Stap 2Coach gevonden

Na het vinden van een coach, plannen we gezamenlijk de eerste bijles in. De coach kan vaak uw kind een paar dagen later al helpen!

Een greep uit onze succesverhalen

Lucas (12)

Lucas zat in zijn eerste leerjaar toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima, maar zijn zwakke punt lag bij natuurwetenschappen. Veel leerlingen struikelen bij dat vak, maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van StudyWorks. Wij koppelden Lucas online aan coach Julie, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke natuurwetenschappelijke fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Julie online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te halen naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen aan anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Julie voor haar geweldige inzet!

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst was hij uren met zijn Xbox bezig of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor chemie stond Noah een 3,5 – te laag om door te mogen naar het volgende leerjaar. Daarom schakelden zij de hulp in van StudyWorks. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf chemie studeert. Samen gingen ze aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende. Hij begon het zelfs interessant te vinden. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te halen naar een voldoende en kon hij door naar zijn volgende leerjaar. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk ook coach Milou!

Wat vinden andere ouders?

Martin JacobsVader van Lucas, Antwerpen
Read More
"De bijlescoach van Lucas heeft ons aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze zoon had erg veel moeite met het vak chemie en haalde telkens onvoldoendes. Na 3 bijlessen van bijlesdocent Pepijn haalde hij voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Pepijn heeft het super gedaan!"
Nienke WillemsMoeder van Alice, Brasschaat
Read More
“Mijn dochter (Alice) heeft sinds een tijdje bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het fijn dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de bijlesdocent van Alice precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan ervan op aan gaan dat het schoolwerk goed gedaan wordt.”
Gabriel PeetersVader van Noah, Gent
Read More
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon (Noah) een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een ervaren bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Previous
Next

Neem vrijblijvend contact op

Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.