Wanneer is bijles aan huis nodig?

StudyWorks verzorgt bijles voor alle kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op school. Dat doen we natuurlijk voor alle kinderen, ongeacht schoolniveau of schoolvak. En daar horen natuurlijk ook scholieren tussen die meer behoefte hebben aan meer intensieve en speciale begeleiding.

Wij hebben een speciale selectie aan bijlesgevers met een relevante opleiding én ervaring, om kinderen te ondersteunen bij wie bijvoorbeeld autisme, dyslexie of faalangst goede schoolresultaten in de weg staan. Zo studeren sommige van onze bijlesgevers orthopedagogiek en zijn anderen ervaren docenten die de speciale begeleiding kunnen bieden die uw kind nodig heeft.

Bijles op maat

Ieder kind is uniek, en daarom is onze bijles dat ook. Bij ons krijgt iedere leerling de bijles die bij hem of haar past. Dat houdt voor StudyWorks niet op bij ‘normale’ leerproblemen of achterstanden. Wij hebben ervaring met onder andere structurele faalangst en ADHD en in ons netwerk zitten begeleiders en samenwerkingspartners met zeer brede ervaring. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor speciale begeleiding te bespreken.

StudyWorks Academy

StudyWorks ontwikkelt een interne opleiding waarin onze coaches door pedagogen en psychologen worden bijgeschoold om leerlingen met gedragsproblemen, concentratieproblemen en faalangst beter te kunnen bijstaan. Binnenkort zal de StudyWorks Academy haar eerste gecertificeerde coaches aan kunnen bieden. Hierdoor kan StudyWorks nog beter inspelen op de individuele problemen van de leerling.

Hoe werkt StudyWorks?

Stap 1Meld u aan

Neem contact met ons op en vertel ons waar wij uw kind mee kunnen helpen. Wij gaan daarna direct op zoek naar een geschikte coach.

Stap 3 Hogere cijfers

Door de persoonlijke en kwalitatieve bijlessen van onze coaches gaat uw kind vooruit en komen de hogere cijfers in het zicht!

Stap 2Coach gevonden

Na het vinden van een coach, plannen we gezamenlijk de eerste bijles in. De coach kan vaak uw kind een paar dagen later al helpen!

Een greep uit onze succesverhalen

Lucas (12)

Lucas zat in zijn eerste leerjaar toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima, maar zijn zwakke punt lag bij natuurwetenschappen. Veel leerlingen struikelen bij dat vak, maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van StudyWorks. Wij koppelden Lucas online aan coach Julie, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke natuurwetenschappelijke fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Julie online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te halen naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen aan anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Julie voor haar geweldige inzet!

Lisa (14)

Lisa zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar haar tweede leerjaar met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Lisa het iedere dag weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar het derde leerjaar. Ze had een druk schema met hockeytraining, paardrijden en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Lisa in contact met coach Jonas, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Jonas bijles aan Lisa en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van de Franse taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een mooie 7,5 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Lisa, en natuurlijk de grootste dank aan coach Jonas!

Wat vinden andere ouders?

Martin JacobsVader van Lucas, Antwerpen
Read More
"De bijlescoach van Lucas heeft ons aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze zoon had erg veel moeite met het vak chemie en haalde telkens onvoldoendes. Na 3 bijlessen van bijlesdocent Pepijn haalde hij voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Pepijn heeft het super gedaan!"
Nienke WillemsMoeder van Alice, Brasschaat
Read More
“Mijn dochter (Alice) heeft sinds een tijdje bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het fijn dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de bijlesdocent van Alice precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan ervan op aan gaan dat het schoolwerk goed gedaan wordt.”
Gabriel PeetersVader van Noah, Gent
Read More
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon (Noah) een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een ervaren bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Previous
Next

Neem vrijblijvend contact op

Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.