StudyWorks en Stichting Edukans

StudyWorks is een snel groeiend bijlesbedrijf dat dagelijks honderden kinderen in heel België en Nederland helpt om hogere cijfers te halen. Gelukkig hebben de kinderen in deze landen gewoon toegang tot goed onderwijs. Goed onderwijs is de basis voor de toekomst, maar een goede toekomst is lang niet vanzelfsprekend in sommige delen van de wereld. Zo zijn er veel kinderen in Malawi die school moeten missen vanwege een beperkt schoolaanbod, onvoldoende financiële middelen of een gebrekkige infrastructuur.

Omdat wij vinden dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot goed onderwijs, draagt StudyWorks de Stichting Edukans een warm hart toe. Stichting Edukans is actief in ontwikkelingslanden en werkt om kinderen en jongvolwassenen van het beste onderwijs te voorzien. Door samen te werken met Stichting Edukans kunnen we veel mensen helpen met het verkrijgen van basis- en vakonderwijs. Hierdoor wordt het voor hen mogelijk om hun eigen leven, en dat van volgende generaties, te verbeteren. Iedere donatie is van onschatbare waarde.

Onze actie - review en doneer

Het gaat goed met StudyWorks. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een groep studenten die bijles gaf via Marktplaats tot één van de grootste spelers in België en Nederland. Maar met die groei komt ook een grotere maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom vinden wij dat het tijd is om iets terug te doen. Voor iedere review die een van onze klanten plaatst doneert StudyWorks €2,- aan stichting Edukans. Dit is natuurlijk ongeacht de waardering van uw beoordeling. De voortgang van deze actie kunt u volgen op onze actiepagina. Bent u al klant van StudyWorks? Plaats dan vandaag nog uw review en draag ook bij aan beter onderwijs in onder andere Malawi, Ethiopië en Bolivia.

Edukans - StudyWorks

Doneer aan Stichting Edukans

U bent natuurlijk niet verplicht om een review achter te laten. Als u direct wilt doneren aan Stichting Edukans kan dat via de onderstaande knop:

Wat vinden andere ouders?

Martin JacobsVader van Lucas, Antwerpen
Read More
"De bijlescoach van Lucas heeft ons aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze zoon had erg veel moeite met het vak chemie en haalde telkens onvoldoendes. Na 3 bijlessen van bijlesdocent Pepijn haalde hij voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Pepijn heeft het super gedaan!"
Nienke WillemsMoeder van Alice, Brasschaat
Read More
“Mijn dochter (Alice) heeft sinds een tijdje bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het fijn dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de bijlesdocent van Alice precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan ervan op aan gaan dat het schoolwerk goed gedaan wordt.”
Gabriel PeetersVader van Noah, Gent
Read More
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon (Noah) een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een ervaren bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Previous
Next

Neem vrijblijvend contact op

Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.