Hulp nodig bij het kiezen van een pakket?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wist u bijvoorbeeld dat een pakket maar liefst 12 maanden geldig is? Dus ook als het schooljaar al halverwege is, dan is ons grote pakket een goede basis voor bijles tot in het volgende schooljaar. U bepaalt wanneer u de bijlessen inzet en betaalt iedere keer het laagste tarief. Heeft u nog vragen? Neem even contact met ons op.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. Een pakket is 12 maanden geldig. Dus u kunt de bijlessen inplannen wanneer dat het beste uitkomt.

Klein

Pakket
34,- p.u
  • 10 uur bijles
  • € 20,- korting
  • Online of Thuis
  • € 340,- pakketprijs
  • 12 maanden geldig

Groot

Pakket
24,- p.u
  • 40 uur bijles
  • € 480,- korting
  • Online of Thuis
  • € 920,- pakketprijs
  • 12 maanden geldig

Losse bijles per uur (excl. € 35,- administratiekost)

€ 36,-

Eénmalig € 35,- administratiekost.

0
Leerlingen geholpen
0 %
Geslaagd
0
Jaar ervaring

Wat vinden andere ouders?

Martin JacobsVader van Lucas, Antwerpen
Read More
"De bijlescoach van Lucas heeft ons aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze zoon had erg veel moeite met het vak chemie en haalde telkens onvoldoendes. Na 3 bijlessen van bijlesdocent Pepijn haalde hij voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Pepijn heeft het super gedaan!"
Nienke WillemsMoeder van Alice, Brasschaat
Read More
“Mijn dochter (Alice) heeft sinds een tijdje bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het fijn dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de bijlesdocent van Alice precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan ervan op aan gaan dat het schoolwerk goed gedaan wordt.”
Gabriel PeetersVader van Noah, Gent
Read More
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon (Noah) een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een ervaren bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Previous
Next

Neem vrijblijvend contact op

Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.